Twanneke
Het leven van Twanneke
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
Dit lees ik nu
  Twanneke 2.0

  Hoewel de hele wereld al toe is aan 3.0 of meer, ga ik daar in mijn eigen tempo lekker tegenin. Vol goede voornemens en nieuwe ideeën, schrijf ik verder aan mijn oude vertrouwde weblogje. Het is inmiddels 10 jaar oud. Bij vlagen herinner ik me weer dat het er is en neem ik me voor om het dit keer écht trouw bij te houden.

  Dit keer niet: ik beloof niets!
  Ik schrijf wanneer ik dat wil, waarover ik maar wil, maar ik garandeer geen constante stroom verhalen.

  Het is alweer lang geleden dat ik überhaupt iets geschreven heb hier, dus laat ik beginnen met een korte voorstelling.

  Twanneke
  Dat ben ik dus. Niet mijn echte naam, maar eentje die is blijven hangen nadat ik jaren geleden een konijn met die naam uit het asiel haalde. De echte Twanneke is al lang niet meer onder ons, maar haar digitale naamgenoot is me zeer dierbaar. Ik woon in de randstad, samen met mijn man, 3 kinderen (de 3 Deetjes) en 1 kat. Ik werk 4 dagen in de week en probeer daarnaast nog een soort van een huishouden te runnen, te sporten en een sociaal leven bij te houden.

  TManneke
  Mijn lieve man, steun en toeverlaat. Zonder hem zou ik al lang gillend gek zijn geworden. TManneke vindt het niet zo leuk als ik over hem schrijf, dus ik zal proberen me in te houden.

  Grote D
  Is nog niet zo heel erg groot, maar wel de grootste van alle Deetjes hier in huis. Hij is mijn oudste zoon, 6 jaar oud en een echte jongen. Dol op gek doen, rennen, klimmen en alles wat maar lawaai maakt.

  Kleine D
  Is eigenlijk niet zo heel erg klein. Met zijn 3 jaar oud, is het toch echt al een beer van een jongen. Hij is bijna net zo groot als zijn oudere broer en zeker zo sterk. Kleine D doet alles met overgave, en daarmee bedoel ik eigenlijk zo luidruchtig mogelijk. Als hij blij is, lacht hij het hardst. Als hij verdrietig is, kun je hem aan het eind van de straat horen huilen. En als hij boos is, nou berg je dan maar!

  De Dame
  Zoals haar naam al aangeeft, is zij de enige dame uit mijn verzameling Deetjes. Desondanks staat ze best haar mannetje en houdt ze zich prima staande tussen al die mannen, dit is echt een dreumes met ballen.

  Missy
  Onze viervoeter, de kat. Missy woont bij ons in huis, maar gaat eigenlijk vooral haar eigen gang. Af en toe komt ze eens een aaitje halen, of helpt ze me eraan herinneren dat haar voerbak bijna leeg is.

  Ons huishouden is een gezellige chaos, waar veel (maar niet alles) kan en mag en iedereen het soms weleens te bont maakt. Ikzelf niet in de laatste plaats...
  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl