Twanneke
Het leven van Twanneke
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
Dit lees ik nu
  Rose Red
  De week voor mijn verjaardag kwam er een film op tv die me wel aardig leek. Helaas voor mij had ik niet door dat de film in 2 delen uitgezonden zou worden. Hierdoor zat ik, midden in de nacht, doodsbang te staren naar het scherm: de film was op een bijzonder eng punt afgebroken, de rest kwam de week erna.
   
  De week erna wilde ik graag kijken, maar ik vierde mijn verjaardag. Ik kon moeilijk al mijn gasten de deur uit sturen zodat ik een halve film kon kijken.
   
  Helaas liet de film me niet los. Ik baalde en baalde dat ik hem niet af had gezien. En uiteindelijk ging ik op zoek naar de film. Ik had hem snel genoeg gevonden, hij was te koop op DVD, niet eens heel duur. Vorige week zaterdag besteld, dinsdag in huis.
  Donderdag hebben we nog een stukje zitten kijken, maar het was al laat en we moesten allebei 's ochtends weer vroeg op, dus moesten we weer halverwege de film afbreken!
  Vrijdag waren we allebei niet thuis, dus vanavond was het dan zo ver: we hebben de hele film gekeken. Gadver wat een enge film zeg!
  Vroeger keek ik doorlopend zulke films, maar tegenwoordig ben ik echt een bangerd. Je weet natuurlijk wel dat hij goed afloopt, maar toch...
   
  Ik kan niet slapen voordat ik even iets anders gedaan heb. Er was niets luchtigs op tv, dus dan maar even loggen. Bij deze dus. Als je van enge films houdt, kan ik hem van harte aanraden.

  Reacties

  gerdien op 26-03-2006 08:53
  Nee, ik houd niet van enge films, maar moest wel om je log lachen. Ik zie je zo zitten doodsbenauwd omdat de film op een vreselijk moment ermee stopt.
  Kimberley op 26-03-2006 14:01
  He daar heb ik het boek van gelezen! Het originele dagboek.... echt creepy. Ik wilde die film wel zien maar ik durfde niet....
  Twanneke op 26-03-2006 15:47
  Haha, ik wil na het zien van de film wel erg graag het boek lezen. Misschien is de film minder eng als je het dagboek gelezen hebt, je weet maar nooit. Ik ga binnenkort eens op zoek naar het boek, dan kan ik je daarna vertellen wat enger is: het boek of de film.
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl